Drupa Hírek: A Cosmo Films bemutatja ’Luxotique’ nevű sorozatát a 2016-os Drupán

A Cosmo Films bemutatja ’Luxotique’ nevű sorozatát a 2016-os Drupán a Cosmo Films, a speciális BOPP fóliák gyártója várhatóan bemutatja új, prémium minőségű laminált fólia sorozatát Luxotique néven.

 

A Luxotique kollekció új fejlesztésű bársony, matt és digitális laminált fóliákat is tartalmaz. A portfólió a luxus csomagolás és a felső kategóriás grafikus laminálás szükségleteit figyelembe véve lett tervezve. Lássuk hát a termékeket részletesebben is.

 

Luxotique Velvet (Luxotique Bársony): A kollekció kiemelt terméke, ahogy neve is mutatja, egy gazdag, bársonyos hatást nyújt a nyomtatott felületen. A matt alapra tervezett fólia ideális luxus ital-, parfüm-, óra- és ékszerdobozok díszítésére. Ezenkívül használható könyvek, magazinok vagy brosúrák laminálására is.

 

Luxotique Scuff Free matte (Luxotique karc mentes matt): Egy hagyományos matt fóliával ellentétben, ez a termék remekül ellenáll a gyártás és szállítás alatt keletkező karcolatokkal szemben. A fólia matt felülete utólaminálási folyamatokhoz is ideális, mint például UV foltok elfedése, meleg fólianyomásra, domborításra stb. Az fentebb említett luxus csomagoláson kívül, ez a fólia a legalkalmasabb elektronikai eszközök (telefon, tablet, power bankok, stb) dobozainak laminálására.

 

 

Luxotique Digital (Luxotique Digitális): A szokásos termikus lamináló fóliák nem tapadnak megfelelően nagy mennyiségű fixáló olajt tartalmazó digitálisan nyomtatott felületekre. A Luxotique Digital fólia viszont kifejezetten erre lett tervezve, a kiváló tapadás mellett pedig remek látványt és védelmet is nyújt. Mind fényes és matt változatban is elérhető.

 

Mindezek mellett, Cosmo várhatóan bemutatja szabványos és különleges felhasználású lamináló fóliáit is. Nézzünk néhány különleges felhasználású fóliát, amik ki lesznek állítva:

 

Szigetelő fóliák: Ez a különlegesen terezett, fémes fólia építkezéseknél használatos hőszigetelésre. Ezt a fólia EPS-sel történő laminálása teszi lehetővé. A fémezett fólia segít a polisztirolnak ellenállni a hőmérsékleti változásokkal szemben, így biztosítva a minőség hosszú távú fenntartását. A laminált polisztirol elősegíti a fal és a tetőszerkezet nedvességének csökkentését. Ezek a lemezek könnyűsúlyúak és energiatakarékosak is.

 

Összeillesztett fóliák: Prémium poliészter fóliák, amik alkalmasak törzsvásárlói vagy ajándék kártyák, személyi igazolványok és egyéb, tökéletes laposságot igénylő termékek laminálására. A két oldalú laminálás érdekében a fóliatekercsek összeillesztve kaphatóak, remek átlátszóságot és tartósságot biztosítva a kártyáknak.

 

Sushil Dhar, a Cosmo Films cég vezetője a következőket nyilatkozta: „A DRUPA egy kiváló alkalom arra, hogy a nyomdász- és grafikusipar képviselői találkozzanak 4 évente. A nyomdaipar kritikus tagjaként, már várjuk az eseményt, hogy bemutathassuk lenyűgöző termékeinket az egész nyomdász társadalomnak. Idén különösen izgatottak vagyunk, hiszen a kiállításon mutatjuk be először a prémium minőségű lamináló fóliákat tartalmazó ’Luxotique’ nevű kollekciónkat.

 

Forrás: http://whattheythink.com/news/79511-cosmo-films-launch-luxotique-range-d...