Drupa Hírek: Korszerűsített nyomdai technológia az INX-től

Korszerűsített nyomdászati technológiákkal és vegyészeti fejlesztésekkel várja a látogatókat a SAKATA INX csoport a 2016-os Drupán.
A világ nyomdászai nagy érdeklődéssel várják a kiállítást, ahol az INX International Ink Co. és a SAKATA INX is jelen lesz (3A50-es stand).

 

Alapvető változásokat bemutató technológiák, kifejezetten kereskedelemre és csomagolásra tervezve. Digitális és ipari nyomdászok olyan megoldásokkal szolgálnak majd a vásárlóknak, amelyekkel segítenek boldogulni a dinamikusan változó nyomdai világban.

 

Örülünk, hogy visszatérhetünk a Drupára és izgatottan várjuk, hogy bemutathassuk legújabb technológiánkat. Ez egy igazán különleges alkalom, ami lehetővé teszi, hogy a szakmabeliek találkozzanak. –nyilatkozta Rick Clendenning az INX International Ink Co. elnöke. A Drupa május 31-től június 10-ig kerül megrendezésre Düsseldorfban.

 

Az INX terméklistája sok érdekességet tartalmaz. A portfólió részét képezik csomagolástechnikai termékek, mint például lamináló festékek a rugalmas csomagoláshoz, de találunk élénk színű vízfestékeket hullámos felületekhez vagy tintasugaras nyomdafestéket is. Az INX szakértői és kémikusai tanácsadást fognak tartani az élelmiszer csomagolóknak, hogyan alkalmazkodjanak az újabb és újabb élelmiszeripari kormányrendeletekhez és szabályokhoz.

 

Kereskedelmi nyomdászoknak egy új UV/EB festék technológiát ajánl az INX, korszerűsített, nagy hullámhosszúsággal és különleges kémiai effektekkel. Az INX UV LED és HUV/LE festék rendszerei az extra gyors száradásra lettek tervezve. Ezenkívül kiemelkedő a színek minősége, ezzel biztosítva a selejt és a színeltérés csökkentését.

 

Azon márkatulajdonosok, designerek és nyomdászok számára, akiket érdekel a színkezelés és a nyomtatás minősége, az INX különböző módszereket mutat be próbanyomásra és minőség ellenőrzésre. A CGS digitális próbanyomó rendszer egy költséghatékony megoldás a rugalmas csomagoláshoz és a minta nyomtatáshoz. A GTB ellenőrző rendszer virtuálisan kimutatja a nyomtatási hibákat a folyamat bármelyik szakaszában többféle képrögzítő eljárást alkalmazva, például a vadonatúj hengeres szkennert.

 

Azok számára, akik digitális nyomtatási ötleteiket szeretnék megvalósítani, az INX az úgynevezett „Direct-to-Object” technológiát kínálja. Ezt a JetINX termékeket használó partnerek bevonásával teszik lehetővé.

 

A standon bemutatott digitális nyomda technikák között láthatunk egymenetes automatizálást, forgó tintasugaras technológiát, egyenes falú hengerekre kifejlesztett szoftvereket, szállítószalagos szkennelést, illetve fólia és címke felhelyező digitális technológiákat is.

 

A személyre szabott festékezési technikák keresőinek az INX szakértő segítséget fog nyújtani. Mindent megtudhatnak a tintasugaras nyomtatásról, a kémiai összetételtől az anyagkezelésig. Az INX Digital részleg a tinta típusok legnagyobb választékát készül bemutatni. Megtalálhatóak lesznek víz bázisú tintánk, oldószerek, keverékek, mázok és alapozók is.

 

A SAKATA INX a nyomdatechnológia élmezőnyben van. Céljuk vizuális kommunikációs technológiák alkotása. Az INX International Ink Co. Észak-Amerika harmadik legnagyobb tintagyártó cége, több mint 15 létesítménnyel az Egyesült Államokban és Kanadában. Mindemellett a SAKATA INX csoport tagjaként, globális ellátói szerepe is van.

 

Többi információért látogasson el a http://www.inx.co.jp/english/index.html és a http://www.inxinternational.com/us/index.aspx weboldalakra.