PAKK CSOMAGOLÁSDIZÁJN-VERSENY 2016

A verseny kiírója a Kreatív magazin kiadója, a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft.

 

A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait.

 

A verseny kiíróinak célja a csomagolásdizájn fontosságának tudatosítása, a szakma és a szélesebb olvasóközönség figyelmének ráirányítása arra, hogy a minket körülvevő fogyasztói világban különösen fontos szerepe van a termékek
vizuális kialakításának.

 

PÁLYÁZÓK KÖRE
A Pakk Csomagolásdizájn-versenyre pályázhat bármilyen Magyarországon bejegyzett cég, illetve tervezői tevékenységet folytató magánszemély. Pályázatot nyújthat be bármely magyarországi felsőoktatási intézmény hallgatója vagy hallgatói csoportja vagy felsőfokú tanulmányokat folytató diák vagy diákok csoportja.

 

NEVEZÉSI FELTÉTELEK
A versenybe nevezhetők az alább felsorolt kategóriákba tartozó termékek csomagolásai. Olyan munkákat várunk, amelyek 2014. január 1. és 2016 . május 30. között kerültek kereskedelmi forgalomba Magyarországon (kivéve a terv/koncepció kategóriában).

 

A versenyre korábban benevezett munkák újra nem nevezhetők!
Az egy termékcsaládba tartozó, de eltérő formátumú/méretű termékeket egy-egy kategórián belül lehet külön-külön és egyben, termékcsaládként is nevezni. Utóbbi esetben az elbírálás során a zsűri a teljes portfóliót egy nevezésként
veszi figyelembe.

 

KIEMELT KATEGÓRIA 2016-BAN
2016-tól minden évben kiemelünk egy kategóriát, amely a magyarországi kisebb termelők kreativitását, dizájn-megoldásait hivatott díjazni és népszerűsíteni. Ez idén a kisüzemi sörök kategóriája lesz. Ebbe a kategóriába a magyarországi kézműves sörkészítők pályázatait várjuk. Ezen kategóriába a kisüzemi sörtermelők kedvezményesen nevezhetnek.

 

WAMP SZAKMAI EGYÜTTMŰKÖDÉS
A WAMP kiállítói kedvezményesen nevezhetnek a Pakk 2016 Csomagolásdizájn-versenyre.

 

Kérjük, hogy a pályázat benyújtásakor jelöljék, hogy WAMP tagok, melyet ellenőrizni fogunk.

 

További információk és nevezési lap a http://www.kreativ.hu/esemeny/pakk_2016/index.php