Új kiegészítő a SpectroProofer

Az Epson bejelentette a SpectroPhotometer ILS30EP készüléket, egy új kiegészítőt a SpectroProofer automatikus színkalibráló, mérő, és tanúsító eszközhöz. A legfrissebb ISO M1 színszabvány előírásainak megfelelve kielégíti az előkészítő, ügynökségi és márkafelhasználók igényeit, akiknek fontos a precíz, nyomtatók közötti színkezelés és a pontos proofkészítés.

 

A SpectroProofer és az új SpectroPhotometer ILS30EP termékek kombinációja egy új alternatívát kínál a 10 színű Epson Stylus Pro 4900, 7900 és 9900 széles formátumú nyomtatók számára, amelyek manapság a proofkészítési eljárások vezető termékeként ismertek. Az Epson Stylus Pro nyomtató, UltraChrome HDR tinta és a SpectroProofer az új ILS30EP termékkel kiegészítve tökéletes színkezelési és proofkészítési megoldást biztosít a professzionális felhasználók számára.

 

Az új eszköz a SpectroProofer sikerére épül, amely az Epson Stylus Pro nyomtatókba való integrálásával az egyszerűsített kalibrációnak és a hitelesített proofkészítési folyamatnak köszönheti piacvezető szerepét.

 

 

A SpectroPhotometer ILS30EP készülék számos új funkcióval és az X-Rite technológia használatával hatékony és modern színkezelési munkamenetet garantál. Az eszköz megfelel az M1 szabványnak, amelynek köszönhetően a felhasználók optikai fehérítőt (OBA) is használhatnak a különböző nyomtatópapírokon.

 

„A grafikai szakemberek számára a szín rendkívül fontos. Az ILS30EP termékünk precíz, kiszámítható és állandó minőségű proofokat és nyomatokat biztosít a felhasználók számára, akik biztosak lehetnek benne, hogy proofkészítési folyamataik megfelelnek a globális ISO nyomdai szabványok legújabb fejlesztéseinek”- mondta Akiyo Oba, az Epson Europe termékmenedzsere.

 

Az egyedi proofméréssel és hitelesítéssel kiegészített nyomtató-kalibrálás egy teljesen automatizált eljárás, amely a pontos proofok készítését biztosítja. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy növeljék vállalkozásuk teljesítményét és az ügyfelek igényei szerint, gyorsan reagáljanak, miközben biztosak lehetnek a pontos végeredményben. A nyomtatók felügyelet nélkül is képesek hitelesített proofok készítésére, akár éjszaka is, ami lehetővé teszi a felhasználók számára a termelési hatékonyság maximalizálását és az ügyfelek elvárásainak történő gyors megfelelést.

 

Amennyiben a SpectroProofer harmadik féltől származó proofszoftvert használ, minden proofra kerülhet egy nyomtatott címke, amelyen a kalibráció állapota és a készítéshez használt beállítások egyaránt feltüntethetők. Ugyanezek az adatok digitális formában is elérhetők, hogy a megállapított specifikációknak való megfelelés bizonyítékaként felhasználhatóak legyenek.

 

A SpectroProofer ILS30EP automatikus kalibráció funkciója azt jelenti, hogy minden, az eszközzel ellátott Epson Stylus Pro nyomtató helyi vagy nemzetközi hálózatról, akár az ügyfél telephelyéről is irányítható, így nem szükséges színszakértőnek a helyszínen tartózkodnia. A készülék további előnye, hogy a felhasználó nyomon követheti a színmérés adatait és a távoli nyomtatók állapotát központosított minőségirányítás céljából. Ennek eredményeképpen, a színhű munkamenet megtartása mellett, az Epson Stylus Pro/SpectroProofer megoldása csökkenti a proofkészítési időt, minimalizálja a hibákat, és olcsóbbá teszi a teljes proofkészítés költségeit.

 

A SpectroPhotometer ILS30EP termék már kapható a SpectroProofer csomag részeként az Epson Stylus Pro 4900, 7900 vagy 9900 nyomtatókhoz. A telepített SpectroProofer nyomtatókhoz kedvezményes áron elérhető eszköz gyors és egyszerű beállítást kínál.

 

A SpectroProofer ILS20 meglévő felhasználói könnyen frissíthetnek az új SpectroPhotometer ILS30EP eszközre, hogy nyomataik továbbra is megfeleljenek a legújabb ipari színszabványoknak.

 

Főbb jellemzők:

 

  • A SpectroPhotometer ILS30EP az Epson SpectroProofer kiegészítője, egy színkalibráló, -mérő és -tanúsító eszköz
  • Kompatibilis az Epson Stylus Pro 4900, 7900 és 9900 nyomtatókkal
  • Az M1 szabványnak való megfelelőség lehetővé teszi a felhasználók számára az optikai fehérítők (OBA) használatának szabályozását különböző nyomtatópapírokon, és biztosítja a legújabb nyomdaipari szabványoknak való megfelelést
  • Az X-Rite színtechnológia használata
  • Teljesen automatizált, zárt hurkú mérési és hitelesítési eljárás, amely időt takarít meg és csökkenti a hibák számát
  • Beszerezhető a SpectroProofer/Printer csomag részeként, vagy könnyen felszerelhető a meglévő SpectroProofer termékkel telepített nyomtatók esetén

 

Az Epson csoportról

 

Az Epson a világ egyik vezető vállalata az innováció terén, termékköre a tintasugaras nyomtatóktól és nyomtatórendszerektől a 3LCD-kivetítőkön és ipari robotokon át az érzékelőkig és más mikroeszközökig terjed. Az Epson valódi értéket biztosít felhasználóinak kompakt, energiatakarékos és nagy pontosságú technológiái értékesítésével a vállalati, otthoni, kereskedelmi és ipari piacokon, és világszerte túlszárnyalja a felhasználók elvárásait.

 

A Japán központú Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 94 vállalata világszerte több mint 73 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a globális környezet védelmének és a helyi közösségek folyamatos támogatásának. http://global.epson.com/

 

Az Epson Europe vállalatról
Az európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai régiókért felelős Epson Europe B.V. székhelye Amszterdamban található. A 1655 főt foglalkoztató vállalat bevétele a 2012-es pénzügyi évben 1540 millió eurót tett ki. http://www.epson.eu