ROLAND LEJ 640 UV hibrid eladó

A Conint-Print Kft. gépcsere miatt eladásra kínálja a 2012.-ben üzembe állított ROLAND LEJ 640 UV hibrid (táblás és tekercses) nyomtatóját.
163 cm széles UV nyomtató, ami képes táblás és tekercses alapanyagra is nyomtatni. A maximális anyagvastagság 1.3 cm. A beépített LED lámpák szárítják meg festéket. Nincs hőkibocsátás, így még hőérzékeny alapanyagra is lehet nyomtatni. A standard LEJ-640 asztallal együtt kerül eladásra, amely szükség esetén egyszerűen leszerelhető.
Három festék konfiguráció: A Roland DG lehetővé teszi, hogy a feladathoz legjobban passzoló festék konfigurációt válassza. A CMYK+fehér+átlátszó festék konfiguráció a legtöbb felhasználási területen jól használható. A CMYK+fehér+fehér festék konfiguráció ideális választás, ha magas opacitású fehér nyomatokat szeretne készíteni átlátszó filmre. A (CMYK+fényes+fényes) ideális konfiguráció domborhatású nyomatok esetén.
Minimális karbantartási igény: A VersaUV szinte alig igényli a karbantartást. A gép automatikus festék keringető rendszert használ a fehér festékhez, így akadályozva meg pigmentek lerakódását és biztosítva a folyamatos nyomtatást. A tisztítás automatikus végrehajtása is beállítható.
Különleges hatású nyomatok létrehozása: A VersaUV a grafikai terveket CMYK és fehér színű festékekkel
ECO-UV festék: Az ECO-UV festékek használata garancia a magas denzitású, széles színskálát leképező nyomatokra. A festék gyorsan szárad és rugalmasságának köszönhetően nem pattogzik le, ha az anyagot meghajlítják vagy nyújtják.
A berendezést folyamatosan karbantartottuk, a szükséges javításokat márkaszervíz végezte. Jelen pillanatban a CMYK fejeket használjuk, a fehér és a lakk fejek kikötésre kerültek.
A berendezés megtekinthető: 1117 Budapest, Galvani u. 1-3. sz. alatti telephelyünkön.
Eladási ár: 3 920 000 Ft bruttó (irányár)
Érdeklődni: Vasvári-Szabó Eszter tel.: +36 20 983 4037

Conint-Print Kft.
1117 Budapest, Galvani u. 1-3.
+36 20 983 4037
A hirdetés érvényességi ideje: 
2020 április 30.