Miért érdemes tagnak lenni?

Fontos kérdés hogy milyen előnyökkel jár a Magyar Nyomdász Társaság tagsága:

 

· a Társaság tagjai térítésmentesen kapják az évente 4+1 alkalommal megjelenő Magyar Nyomdászat szakmatörténeti kiadványát;

 

· a tagok kedvezményesen vehetnek részt programjainkon (konferenciák, továbbképzések, workshopokon, stb.) a két éve folyamatosan fennálló egyesületi tagsággal rendelkező tagjaink programjainkon (egyes esetekben térítésmentesen) vehetnek részt;

 

· jelentős kedvezményt kapnak a Társaság által kiadott kiadványok megvásárlásakor;

 

· a tagdíj megfizetését követően a megküldött tagkártya-kedvezményeket korlátlanul igénybe veheti (folyamatos szervezés);

 

· a Társaság munkáját támogató szervezeteknél, cégeknél igénybe vehető kedvezmények (folyamatos szervezés);

 

Tagkártya

 

Tagkártyánkat kombináltuk egy vásárlási kedvezményeket is nyújtó megoldással, ez az Euro Discount Club.Tagsági kártyánk minden tagunknak ingyenes.

 

A MNYT tagkártyához kapcsolódó EDC kedvezmények megtalálhatók a következő weboldalon: www.edc.hu

 

A tagkártya felmutatásával jelentős kedvezményekkel lehet vásárolni, egy EDC logós kártyával havi több ezer forintos megtakarítás érhető el. Az erről szóló táblázatok itt olvashatja el >>.

 

Kiemelt elfogadó helyek listája: http://www.edc.hu/halozatok

 

Partner kereső: http://www.edc.hu/kereso

 

Az Euro Discount Club bemutatása

 

Az elmúlt tíz évben felépítettük Magyarország legnagyobb létszámú törzsvásárlói rendszerét, az Euro Discount Clubot, amely vállalkozás időközben cégcsoporttá nőtte ki magát.

 

Mára több mint egymillió(!) EDC logós kártyatulajdonos tud országosan 1031 üzletben, szolgáltatóhelyen, illetve webáruházban átlagosan 11,4 százalékkal olcsóbban vásárolni.

 

Erősségünk: az országban egyedüliként(!) a klubtagjaink az elfogadóhelyeken az akciós termékekre, illetve szolgáltatásokra is megkapják az alapkedvezmény minimum felét, így évi több tízezer - vagy akár több mint százezer - forintot is meg tudnak takarítani családi vásárlásaik során.

 

Célunk, hogy vásárlói klubunk a közeljövőben - a kereskedelmi hálózatok üzleteivel együtt - mihamarabb elérje az másfél ezres elfogadóhely-, illetve a másfél milliós taglétszámot.

 

www.edc.hu