A drupa megnyitotta virtuális kapuit

A drupa megnyitotta virtuális kapuit

2021. április 20-án a drupa megnyitotta virtuális kapuit. 155 országból 17 000 regisztrált látogató vett rászt már 660 perc inspiráló, élvonalbeli témák feldolgozásban a konferencia területén. 930 percnyi élő webes előadás és 45 ország 212 kiállítójával találkozhat a kiállítási térben és a Matchmaking Plaza-ban.
A nemzetközi nyomda és csomagolási közösség a virtual.drupa webhelyen találkozik, és 2021. április 23-ig részt vehet az iparági trendek előadásain és az élő webes előadásokon.

 

A kiállítók és a látogatók nemzetközi részvétele hangsúlyozza a virtuális esemény fontosságát. A kiállítás első napja már 222 000 oldalmegjelenítést rögzített a világ minden tájáról; Csak a konferencia programjában 7500 látogató vett részt.

 

A sikert a világ legnagyobb szereplőinek, mint kiállítóknak és a virtual.drupa rendezvény partnereinek részvétele is dokumentálja - köztük a Bobst, a DuPont de Nemours, az Electronics For Imaging, az Esko, a Fujifilm, a Heidelberger Druckmaschinen, a HP, az IST Metz, a Koenig & Bauer, a Kodak, Komori, Konica Minolta, Kurz, Kyocera, Landa, Siemens, Stora Enso, Windmöller & Hölscher, Xeikon és még sokan mások.

 

Sabine Geldermann, pozitív következtetést von le az esemény első napjától: „Örülünk, hogy a közös kommunikáció ilyen pozitívan kezdődött. Kiválóan fogadták az értékes tudásmegosztást a konferenciák területén és a kiállításon, valamint az üzleti partnerek keresését Networking Plaza révén.

 

" Claus Bolza-Schünemann és a Wallstreet Journal bestseller szerzője, Michael Gale nyitotta meg. Ezt követően előadások, legjobb megoldások és vezető előadók, partnerek, egyesületek és kiállítók beszélgetései adtak impulzusokat a „mesterséges intelligencia” és a „fenntartható gazdaság” témakörökben, valamint a legújabb piaci innovációkról.

 

Péntekig a fő hangsúly a „Connected Consumer” és a „Platform Economy” lesz. A rendezvénynapokat James Sommerville, Gabrielle Walker és Michael Gale előadók nyitják meg, akik különleges szakértelmet hoznak a formatervezési gondolkodás, a fenntarthatóság és a digitalizáció területén.

 

A nap folyamán a konferencia program előadásai az iparágat megmozgató fontos kérdéseket tárgyalt, például: Milyen szerepet játszik az AI a nyomdai és csomagolóiparban? Hogyan optimalizálhatók a munkafolyamatok a digitalizációnak köszönhetően? Hogyan ösztönzi a terméktervezés az innovációt? És milyen szerepet fog játszani a fenntartható gazdaság az iparban?

 

Legyen szó konkrét felhasználási megoldásről vagy hosszú távú stratégiákról a jövőre nézve - neves iparági szakemberek elképzelései megfelelő tájékozódást nyújtanak és segítenek a konkrét intézkedések kidolgozásában. Ezért a virtual.drupa hozzájárul az innovációhoz és a tudásmegosztáshoz, amelyek segítik az üzleti lehetőségeket és piaci előnyöket a résztvevőknek.

 

A más időzónákból érkező látogatók, akik nem tudták élőben követni az előadásokat, lehetőséget kapnak arra, hogy igény szerint a hét minden napján, hozzáférhessenek az előadásokhoz a Videotár segítségével, majd a kiállítókkal is kapcsolatba tudnak lépni a Matchmaking segítségével a Networking Plaza-ban.

 

Továbbra is lehet regisztrálni a részvételre a virtual.drupa https://virtual.drupa.com/en/Registration oldalon