A Konica Minolta AccurioJet KM-1 sorozat újabb FOGRA minősítést kapott

A Konica Minolta AccurioJet KM-1 sorozat újabb FOGRA minősítést kapott

Az új tanúsítvány a Konica Minolta AccurioJet KM-1e és KM-1e High Definition (HD) modellekre vonatkozik. Mindkettő az eredeti KM-1 sorozat továbbfejlesztése, amelyeket széleskörű felhasználási lehetőségeik miatt a nyomtatási technológia svájci bicskájaként emlegetnek.

 

A Konica Minolta AccurioJet KM-1 digitális UV-LED tintasugaras íves nyomtatócsaládjának két további tagja többszörös FOGRA tanúsítványt kapott, ami tovább bizonyítja stabilitásukat, sokoldalúságukat és színpontosságukat.

 

A Fogra - teljes nevén Fogra Research Institute for Media Technologies - a Német Ipari Kutatási Egyesületek Szövetségének (AiF) égisze alatt működik. Mindkét modellnek FOGRA51, 52 és 59 tanúsítványt adott. A Konica Minolta AccurioJet KM-1e HD és KM-1e nyomdagépek a Japan Color 2011 Coated és a GRACoL2013_CRPC6 Profiling díjat is megkapták.

 

Három évvel ezelőtt a Konica Minolta a világ első nyomdagépgyártójaként és globális megoldásszállítójaként FOGRA 53 profilozási tanúsítványt kapott az AccurioJet KM-1-es nyomdagépre, amely továbbra is segíti az ügyfeleket abban, hogy még több nyomtatási lehetőséget nyissanak ki. További elismerések közé tartozik az Európai Digitális Nyomdaipari Szövetség (EDP) Legjobb vágott ívű színes B2+ nyomtató díjának elnyerése.

 

 

A Konica Minolta KM-1 gyártású nyomdagépei továbbra is segítenek áthidalni a szakadékot, mivel egyre több nyomda ismeri fel az ofszetről a digitálisra való áttérés előnyeit. További előnyök közé tartozik a hibridek nyomtatásának lehetősége az AccurioJet KM-1 sorozat meglévő folyamatokba való integrálásával, az automatikus tökéletesítés, a nagyobb ívméretek és a különböző bevonat nélküli és bevonatos anyagok nyomtatásának képessége, beleértve az olyan hordozókat, mint a csomagolópapír, a könnyű papírok és a texturált anyagok.

 

Mirko Pelzer, a Konica Minolta Business Solutions Germany professzionális nyomtatásért felelős menedzsere elmondta: "AccurioJet KM-1 sorozatú nyomdagépeink új mércét állítanak fel, mivel a tintasugaras nyomtatás továbbra is a digitális nyomtatás valódi növekedési motorjaként tör utat magának. Az újabb FOGRA tanúsítvány bejelentése rendkívül örömteli - KM-1-es nyomdagépeink az alkalmazási követelmények széles skálájának megfelelnek, ezért is nevezik őket a nyomtatás svájci bicskájának."

 

Hozzáteszi: "Ügyfeleinkkel szorosan együttműködve segítünk nekik a nyomtatás erejének fenntartható módon történő kiaknázásában, új kreativitásukat segítve a digitális átalakulásban."

 

www.konicaminolta.de