ROLAND 700 EVOLUTION

Az 1000. nyomómű a gyártószalagon

Az EVOLUTION folyamatos sikertörténet

 

A ROLAND 700 EVOLUTION meggyőző sikertörténetének új állomása, hogy 2018. október 17-én lejött az 1000. nyomómű a Manroland Sheetfed offenbach-i központjában a szállítószalagról, mióta az első EVOLUTION nyomógépet üzembe állították az osztrák Samson Druck nyomdában.

 

Ezt a nyomóművet az Impritex (Belgium, Wavre) nyomda 6 színes, dupla lakkos gépéhez gyártották, melyet a kiegészítők széles választékával szerelnek fel.

 

A 2014-es bevezetése óta a ROLAND 700 EVOLUTION számos fontos műszaki fejlesztést hozott az ipar számára, mint az SPL (Simultaneous Plate Loading – egyidejű lemezcsere), melynek segítségével a gumikendők és az ellennyomó hengerek mosása a lemezcsere közben elvégezhető, valamint az újonnan fejlesztett PPL (Power Plate Loading), mely a lakkozóforma cseréjét végzi automatikusan, lerövidítve az átállási időket és még kényelmesebbé téve a nyomógép használatát.

 

A ROLAND 700 EVOLUTION egyik fő célkitűzése a rugalmas használat, ezért a nyomóművek alkalmasak mind hagyományos, mind UV festékekkel történő nyomtatáshoz. Az új fejlesztésű UV festékköd elszívó rendszer és a 4 körös mosó lerövidíti az átállási időt a különböző típusú festékek alkalmazásakor.

 

A számos műszaki fejlesztés mellett a Manroland Sheetfed a ProServ 360° úttörő szerviz csomagját nyújtja minden ROLAND 700 EVOLUTION tulajdonosnak. Az installálást követő 24 hónap alatt ez a szerződés rendszeres felülvizsgálásokat, távellenőrzéseket és karbantartásokat foglal magában, melyet teljesítményelemzéssel egészítenek ki és javaslatokat adnak a kapacitás minél jobb kihasználására.

 

 

A ROLAND 700 HiPrint és Direct Drive sok éven keresztül járult hozzá az Impritex sikereihez és tette lehetővé az exportot sok országba a Brüsszel melletti székhelyről. A két gép legjobb tulajdonságait egyesítették most a ROLAND 700 EVOLUTION-ban. A pozitív tapasztalatok alapján az Impritex egy jól felszerelt ROLAND 706 LTTLV EVOLUTION gépet rendelt, kifejezetten a nagy példányszámokhoz. A gép konfigurációjának fő fókusza a legmagasabb termelékenység.

 

Az Impritex számára a teljesen automata non-stop eszköz a berakóban, az ennek megfelelő megoldás a kirakóban, a megemelt felépítés és a kapcsolat az AUPASYS logisztikai rendszerhez optimális feltételeket teremt a piaci versenyben.

 

A több, mint 35 országba kiszállított ezer EVOLUTION nyomómű, melyek különböző piaci szegmensekben, üzleti modellekben, felhasználási területeken dolgoznak, mutatják, hogy a ROLAND 700 EVOLUTION ideális termék a piacai számára.

 

Amennyiben többet szeretne megtudni a ROLAND 700 EVOLUTION-ról, keresse fel a Manroland Sheetfed vállalatot Offenbach-ban és szerezzen első kézből benyomást a termelési megoldásokról.

 

A Manroland Sheetfed-ről:
A Manroland Sheetfed a világ egyik vezető ofszet nyomógép- valamint ahhoz kapcsolódó kiegészítő technológiák gyártója. 1871-ben alapították, így az egyik legrégebben fennálló nyomógépgyártó a világon. A cég saját leányvállalatokkal rendelkezik több mint 40 országban. A Manroland név a világ nyomdászai számára a kiváló minőség és megbízhatóság szinonimája. A Manroland Sheetfed a magánkézben lévő Langley Holdings plc brit mérnöki csoport tulajdona.