Az Agfa rengeteg újdonsággal készült Fespa kiállításra

Az Agfa rengeteg újdonsággal készült Fespa kiállításra

A FESPA Global Print Expo Berlinben hamarosan megnyitja kapuit, ahol az Agfa rengeteg új terméket és lehetőséget mutat be az érdelődőknek. Az Agfa a jelenlegi termékcsaládok további lehetőségeit, új termékeket és látványos elemeket mutat be.

 

Kezdjük azzal, hogy az Agfa Jeti Tauro H3300 LED nyomtatói mostantól lakknyomtatási lehetőséggel is elérhetők. Az Agfa lakknyomtatás nem csak a nyomtatás egy részének díszítését teszi lehetővé, hanem a teljes ívre kiterjedő, teljes felületű lakkozást. Ez az új technológia nagyobb színskálát tesz lehetővé, és lakkozással 75 m²/h sebességre képes.

 

"A Jeti Tauro mindig is a digitális nyomtatási technológia élvonalába tartozott" - mondja Philip Van der Auwera, a Sign & Display világszintű termékmenedzsere. "Ez az új opció végre lehetővé teszi a kiváló minőségű lakknyomtatást korlátlan tervezési lehetőségekkel. Az Agfa magasfényű lakkja mától elérhető mindenkinek".

 

Az Agfa bemutatja a díjnyertes Oberon RTR3300 fehér tintával és a vékony fóliákra való nyomtatás lehetőségét. Az Oberon RTR megbízható munkaeszköznek bizonyult számos, vállalkozását bővítő Agfa-ügyfél számára. A legújabb kiegészítésekkel teljes körű megoldássá vált a fehér nyomtatáshoz áttetsző hordozókra, ablakdekorációkhoz.

A textíliák egyre inkább alapértelmezetté válnak a könnyen használható grafikák esetében. Az Avinci CX3200 egy új generációs textilnyomtató, amely lehetővé teszi a transzferpapírra és közvetlenül a szövetekre történő nyomtatást akár 150 m²/h sebességig. Ez jelentős lépés a kiváló minőségű textilnyomtatásban. A nagy európai textilnyomtatási szolgáltatók már szabványosították ezt a vezető textilnyomtatót.

 

Az Agfa ipari szakértői is rendelkezésre állnak majd, hogy válaszoljanak a bőrdekorációs nyomtatásra szolgáló Alussa megoldással, a padlóburkolatok és bútorok nyomtatására szolgáló InterioJettel, valamint a speciális OEM tintákkal kapcsolatos kérdésekre.

 

"Az ipari nyomtatás a legjobb nyomtatási technológia, és a tintasugaras nyomtatás egyik legnagyobb növekedési piacává vált" - mondja Mike Horsten, az InterioJet globális üzleti vezetője. "Az Agfa ipari nyomtatási technológiáival most végre magas minőségű kis- és közepes példányszámú nyomtatás is lehetséges. A kiállításon néhány lenyűgöző nyomatlmintát is bemutatunk".

 

A FESPA Global Print Expo május 31. és június 3. között kerül megrendezésre Berlinben. Az Agfa a 3.2 csarnok C20-as standján lesz megtekinthető.