Az Antalis már jövőre szállítja az új termékeit

Az Antalis már jövőre szállítja az új termékeit

Az Antalis azt tervezi, hogy az új év első negyedévében újraindítja prémium ofszet és kreatív papírjainak kínálatát, az megvásárolt új gyárakban már folyamatban vannak a gyártás indítási kísérletek.

A kereskedelmi csoport novemberben számos jelentős márkát vásárolt meg a termékek korábbi gyártó partnerének, az Arjowiggins Scotlandnak a felszámolóitól.

 

A terveiről szóló frissítésben az Antalis elmondta, hogy az alternatív európai papírgyártók felé történő elmozdulás "jól halad".

 

"Elsődleges prioritásunk továbbra is az az elkötelezettségünk, hogy ügyfeleinket a legmagasabb minőségű termékekkel lássuk el. Ennek érdekében számos európai papírgyártó cégnél végeztünk átfogó elemzéseket, termékteszteket, összehasonlító elemzéseket és helyszíni gyárlátogatásokat ipari szakértők, köztük az Arjowiggins korábbi szakembereinek támogatásával" - közölte a cég.

 

"Most ennek a fázisnak a végére értünk, és gyártás előtti teszteket végzünk".

 

Pop'Set

A Pop'Set színes papírválasztékot az Olin Design természetes színű, prémium bevonat nélküli, prémium minőségű, bevonat nélküli papírok és kartonok választékával integrálják. Az Olin ofszet- és digitális nyomtatásra alkalmas.

 

A Pop'Set jelenleg 31 árnyalatot tartalmaz a pasztelltől az intenzív élénk színekig. A megújult választék továbbra is tartalmazni fog borítékokat.

 

Az "új" Olin Design termékcsalád első szállítmányait február elejére tervezik. "Számos nyomdai tesztet végeztünk, és rendkívül biztosak vagyunk abban, hogy az Olin a márka hírnevének megfelelő kivételes nyomdai minőséget fog nyújtani" - nyilatkozta az Antalis.

 

A Creative Papers márkákkal kapcsolatban az Antalis azt mondta, hogy a felfrissített választékot - beleértve "néhány új innovatív terméket" - január végéig jelentik be, a szállítások pedig februárra és márciusra vannak ütemezve.

A termékcsalád a Conqueror, a Keaykolour, a Curious, a Rives és az Opale termékeket foglalja magában.

 

Az Antalis elmondta, hogy az új gyártókra való átállást követően a meglévő fajták, színek és kivitelek "túlnyomó többségét" képes lesz kínálni. Az Antalistól elvárt magas szintű szolgáltatás továbbra is prioritásunk, és a legfontosabb vezető európai papír-gyártókkal kötött válogatott partnerkapcsolatainknak köszönhetően biztosítjuk, hogy kínálatunk minden európai országban átfogó legyen.

 

A márkák mellett az Antalis megvásárolta az Arjowiggins által korábban gyártott, megmaradt késztermékek túlnyomó többségét is. Ezt, valamint a kereskedőcsoport által már birtokolt készleteket a vevői igények kielégítésére fogják használni a köztes időszakban.

 

Az Antalis a kereskedelmi csoport 2000-es megalakulása óta az Arjowiggins világszintű forgalmazója és partnere volt a Creative Papers portfólió tekintetében.

 

Az Arjowiggins Egyesült királyságbeli vállalkozásaihoz, köztük a Stoneywood és Chartham gyárakhoz szeptemberben neveztek ki a vagyonfelügyelőket. Mivel nem érkezett ajánlat a gyárak termelésben tartására, a teljes leállás és az eszközök értékesítése következett, melynek nyertese az Antalis volt.