Az első Ricoh Pro™ VC70000 digitális nyomdagép Spanyolorszuágban

Az első Ricoh Pro™ VC70000 digitális nyomdagép Spanyolországban

A spanyol Tórculo grafikai kommunikációs specialista az ország első nagysebességű Ricoh Pro VC70000 színes, tekercses adagolású tintasugaras nyomdagépébe történő beruházással megtette a következő lépést szolgáltatásai fejlesztésében.

 

A 40 évvel ezelőtt alapított vállalkozás azért választotta a Pro VC70000-at, hogy bővítse célpiacait, szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtson jelenlegi ügyfeleinek, és csökkentse az árérzékeny könyvnyomtatás költségeit. A lépés emellett javítja a vállalat gyártási folyamatait és fejleszti kereskedelmi szolgáltatási kínálatát. A Pro VC70000 lehetővé teszi a Tórculo számára, hogy alkalmazkodjon a felgyorsuló kulcsfontosságú piaci trendekhez, beleértve a kisebb példányszámokat és a szorosabb határidőket, miközben támogatja a teljesen automatizált munkafolyamatokat, hogy segítse a kiadókat portfoliójuk kezelésében és az utánnyomások megrendelésében. A Tórculo emellett megbízható eszközre támaszkodhat mostantól, hogy aktualizálja ajánlatait, hogy új üzleteket szerezzen a kulcsfontosságú célpiacokon, például a könyvkiadás és a kereskedelmi nyomtatás területén.

 

Jacobo Bermejo, a Tórculo elnöke szerint a nyomdagép úttörő technológiák kombinációja, beleértve az ofszet nyomtatáshoz közeli minőséget, a nagy termelékenységet mind a bevonatos, mind a bevonat nélküli papírokon, (alapozó) primer réteg nélkül, valamint a maximális hatékonyság érdekében az azonos típusú munkák kötegelt, együttes feldolgozásának  képességét. A cég igénybe vette emellett az EDGE program, a Ricoh üzletfejlesztési tanácsadó szolgáltatásának segítségét.

 

A beruházás eredményeképp a Pro VC70000 egy öt színes Ricoh Pro™ C7200x digitális íves nyomdagéphez csatlakozik, a rendkívül rövid határidejű munkákat elkészítését biztosítva. Jacobo hozzáteszi: "Partnert kerestünk, és a Ricoh nagyon megbízhatónak és elkötelezettnek bizonyult, nemcsak technológiai szempontból, hanem az üzletfejlesztés területén is. Ez nagyon fontos számunkra, mivel ez egy olyan közepes méretű vállalat számára, mint a Tórculo, hatalmas beruházás. A Ricoh megérti ezt, és nemcsak technológiát, hanem tudásmegosztást és támogatást is nyújt számos területen, mint például az értékesítés, a kommunikáció, a célzás, a munkafolyamatok és így tovább. A Ricoh csapata megerősítette a mi csapatunkat. "

 

Sander Sondaal, a Ricoh Europe Graphic Communications Group-jának értékesítési igazgatója hozzáfűzte: "A Tórculo lelkesen fogadja az átalakulást és az új piaci lehetőségeket, különösen a könyvnyomtatásban, ahol a példányszámok egyre változatosabbak. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Ricoh-t és a Pro VC70000-at a jövőbeni fejlődés alapvető elemeként azonosították. Ez az ügyfelek növekedése iránti elkötelezettségünk bizonyítéka, mind az általunk kínált rendszerek és megoldások, mind pedig az általunk nyújtott támogatás tekintetében."

 

| A Ricoh-ról |
A Ricoh innovatív technológiákkal és szolgáltatásokkal támogatja a digitális munkahelyeket, így segít az emberek számára, hogy okosabban dolgozhassanak.
A 85 éves története során összegyűjtött, kifinomult tudással és szervezeti képességekkel a Ricoh a digitális szolgáltatások, az információmenedzsment, a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatójává vált, hozzásegítve a vállalkozásokat a digitális átalakuláshoz és üzleti teljesítményük növeléséhez.
A Ricoh Group központja Tokióban található, de a vállalat világszerte végez üzleti tevékenységet, ügyfelei közel kétszáz országban és régióban használják termékeit és szolgáltatásait. A 2021. márciusában befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1682 milliárd japán jen volt (körülbelül 15,1 milliárd USD)

 

További információkért keresse fel a www.ricoh.hu oldalt.