Az Epson legújabb festékszublimációs nyomtatója, SureColor SC-F6300

Állítson elő könnyedén kiváló minőségű textiltermékeket és promóciós árucikkeket

 

Az elődmodell SureColor SC-F6200 sikerére építve az Epson bejelentette az új SC-F6300 44” méretű szublimációs nyomtatót. A textilgyártók, a fotóstúdiók és a promóciós árucikkeket gyártó cégek számára kifejlesztett SC-F6300 segítségével még hatékonyabb a munkavégzés, miközben tovább csökken az állásidő. Ebben az egyszerű telepítés, a könnyű felhasználói karbantartás és a hozzáadott szoftver segít, ezekkel még egyszerűbb a kezelés és hatékonyabb a nyomtatási folyamat.

 

Krizer Zoltán, az Epson termékmenedzsere elmondta: „Az Epson múltja a nyomtatásban önmagáért beszél, és örömmel kínálunk a felhasználóknak teljes körű gyártási csomagot, mely vásárlóink nyugalmát és kényelmét szolgálja. Arról is gondoskodtunk, hogy a telepítés és a karbantartás egyszerű legyen – olyan egyszerű, hogy nincs is szükség speciális tudásra vagy eszközökre. Biztosak vagyunk abban, hogy olyan festékszublimációs nyomtatót terveztünk, amely biztosítja, hogy a vállalkozások csúcshatékonysággal üzemeljenek, és amely kis felhasználói beavatkozást igényel.”

 

 

Az SC-F6300 szoftvercsomagja a következőket tartalmazza: Epson Edge Print RIP, Epson Edge irányítópult-támogatás (beleértve a EMX-profilokat) és az Epson LFP Accounting Tool. Ezek megfelelő szintű szoftvertámogatást biztosítanak, amelyek segíthetnek a vállalkozásoknak abban, hogy még hatékonyabb legyen a működésük, és jobban elemezzék a költségeket és a nyereségességet.

 

Minden új funkciót és fejlesztést a teljes birtoklási költség csökkentése érdekében hoztunk létre. Az egyszerű felhasználói hozzáférés és nyomtatófej-karbantartás minimalizálja a szervizigényt. Az egyszerű és gyors beüzemelésnek köszönhetően a vállalkozások azonnal indíthatják a termelést. Az opcionális, Epson által gyártott feltekercselő jobb feltekercselési minőséget biztosít. A főbb alkatrészek továbbfejlesztése növeli a termék élettartamát és a megtérülését.

 

Akár sportruházatot, divattermékeket, promóciós ajándékokat, bögréket, egérpadokat, kulcstartókat vagy telefontokokat gyárt, a SureColor SC-F6300 modellt úgy terveztük, hogy döntő szerepet játsszon a teljes körű színes nyomtatási megoldás zökkenőmentes biztosításában. Egyetlen gyártó – egyetlen teljes festékszublimációs csomag.

A SureColor SC-F6300 júliustól lesz kapható.

 

 

Az Epson csoportról Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön és az órákon át az ipari robotokig terjedő termékkörével a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítsék az ügyfelek elvárásait.
A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 85 vállalata világszerte több mint 81 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának, és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében. https://global.epson.com
Az Epson Europe vállalatról Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1830 főt foglalkoztató Epson Europe értékesítése a 2017-es pénzügyi évben 1,7 milliárd eurót tett ki. http://www.epson.hu