Belépő szintű - Ricoh Pro™ C5300

Belépő szintű - Ricoh Pro™ C5300

Az IDC adatai szerint a Ricoh a 2020-as kihívásokkal teli üzleti környezet ellenére számos ágazatban növelni tudta piaci részesedését az EMEArégióban. A Ricoh Pro C5300s színes vágottlapos digitális nyomdagép segítette a piaci részesedés növelését 2020-ban.

 

Az EDP-díjas, Ricoh Pro C5300s sorozat, a Ricoh vágottlapos színes digitális nyomdagépeinek egyike. A berendezés értékesítési volumene az IDC Hardcopy Peripherals Tracker 2021Q1 című negyedéves jelentése szerint növelte a Ricoh piaci részesedését a legfontosabb területeken.

 

A jelentés szerint: - A Ricoh egységnyi piaci részesedése a 2019-es 22,1%-ról 26,8%-ra növekedett 2020-ban az IDC EMEA-régióra vonatkozó számításai szerint, a színes lézernyomtatók kategóriájában.

 

 

Az IDC színes lézer alapú belépő szintű termelő kategóriájában a Ricoh darabonkénti piaci részesedése a 2019-es 22,6%-ról 2020-ban 27,6%-ra nőtt.

 

A Ricoh Pro C5300s sorozat a Ricoh vágottlapos portfóliójának legújabb modellcsaládja. Azért fejlesztették ki, hogy a kisebb nyomdák, copyshopok és a vállalati in-plant részlegek számára lehetővé tegye a kis- és közepes példányszámú alkalmazások, például brosúrák, katalógusok, szórólapok, névjegyek és borítékok előállítását. Elődje, a Ricoh Pro™ C5200s sikerére építve nagyobb gyártási rugalmasságot, jobb nyomtatási minőséget és szélesebb körű szolgáltatást tesz lehetővé.

 

Eef de Ridder, Vice President, Graphic Communications Group, Ricoh Europe, szerint: "Ezek a piaci részesedés-növekedések számos kulcsfontosságú ágazatban azt mutatják, hogy a Ricoh Pro C5300-vel egy egyértelmű igényre sikerült választ adnunk. Egy kivételesen kihívásokkal teli időszakban a nyomdaipari felhasználók egy kiváló minőségű, sokoldalú megoldást keresnek. A számos kreatív alkalmazás akár 80 lap/perc sebességgel történő előállításának képessége, havi 450 000 A4-es lap maximális nyomtatási mennyiség mellett, olyan rugalmas termelékenységet biztosít, amely növeli a nyereségességet."

 

A Ricoh-ról
A Ricoh innovatív technológiákkal és szolgáltatásokkal támogatja a digitális munkahelyeket, így segít az emberek számára, hogy okosabban dolgozhassanak. A 85 éves története során összegyűjtött, kifinomult tudással és szervezeti képességekkel a Ricoh a digitális szolgáltatások, az információmenedzsment, a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatójává vált, hozzásegítve a vállalkozásokat a digitális átalakuláshoz és üzleti teljesítményük növeléséhez. A Ricoh Group központja Tokióban található, de a vállalat világszerte végez üzleti tevékenységet, ügyfelei közel kétszáz országban és régióban használják termékeit és szolgáltatásait. A 2021. márciusában befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1682 milliárd japán jen volt (körülbelül 15,1 milliárd USD).