BOBST segítség a kínai csomagolóiparnak

BOBST segítség a kínai csomagolóiparnak

Miután a koronavírus (COVID-19) elkezdett terjedni, Kína gyorsan kijárási tilalmat vezetett be, ami jelentősen gondokat okozott a gazdasági és társadalmi életben. Mindazonáltal voltak olyan iparágak, mint a csomagolóipar és a gyógyszeripar, ahol nagyobb lett az igény, mint valaha.

 

Bizonyos gyógyszertípusokra elképesztően megnőtt a kereslet, így az ehhez szükséges csomagolásokra is. Cégek, mint a Global Printing, Foshan Huaxin Printing, Tianjin Yiyao Printing, Shandong Luxin Tianyi Printing és Harbin Yinhai Printing maximális teljesítményen kellett, hogy üzemeljenek ahhoz, hogy a szükséges egészségügyi eszközök csomagolásait elkészítsék.

 

Ezek a gyártók milliószámra készítettek dobozokat az elengedhetetlen termékek csomagolásához, hogy ezzel segítsék a kínai egészségügyi dolgozók harcát a Kínán végig söprő járvány leküzdéséhez. A személyzet és a berendezések is erőn felül kellett, hogy teljesítsenek ahhoz, hogy a megrendeléseket teljesíteni tudják. Mind az öt gyártó számíthatott a BOBST sebességére, pontosságára és megbízhatóságára, így maximalizálni tudták a gyártási időt és kiszolgálni az igényeket az egész országban.

 

„A jelenlegi helyzetre való tekintettel sok gyógyszeripari gyártó sürgősen megváltoztatta a gyártási tervét, hogy időben el tudják készíteni a szükséges készítményeket, ami természetesen kihatással volt a beszállítóikra is” nyilatkozta Cyril Ruiz-Moise, a Bobst Shanghai vezetője. „A BOBST gyártóegységének alkalmazottjai és azok a kollégáink, akik a helyszíni finomhangolást végzik elképesztő teljesítményt nyújtottak ezek között a nehéz körülmények között. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobban támogassuk a munkájukat.”

 

Támogató intézkedések a rendkívüli helyzetben

 

A Bobst Shanghai számos támogató intézkedést vezetett be, hogy segítse a vevőit, akik hatalmas nyomás alá kerültek a jelenlegi helyzetben. A cég mindent megtett, hogy időben kielégítse a cserealkatrészekre vonatkozó igényeket és összeköttetésbe lépett logisztikai cégekkel, hogy azok időben a megfelelő helyre kerüljenek. Ha a vevők gépei szervízre szorultak, a BOBST felajánlotta a saját belső hálózatuk nyújtotta eszközöket, hogy lássák hol van hozzájuk legközelebb raktáron alkatrész és elérhető szerelő, aki a lehető leggyorsabban orvosolni tudja a hibákat.

 

Miután a Bobst Shanghainak is be kellett zárnia, hogy minimalizálni tudják a Covid-19 terjedését, nagyon gyorsan képesek voltak újra kinyitni és kidolgozni egy átfogó tervet arra, hogy tudják garantálni a dolgozóik egészségét. Február 12-től a Bobst Shanghai már teljes gőzzel gyártott és szállított, miközben számos intézkedést hozott a megelőzés, kontroll, egészség és biztonság témakörben. Az gyártási területeket, étkezőket és minden szállítmányozási eszközt folyamatosan fertőtlenítettek.

 

„Köszönetet szeretnénk mondani minden kínai vevőnknek, akik rendkívüli dolgokat vittek véghez az elmúlt pár héten”, mondta Cyril Ruiz-Moise. „Örülünk, hogy képesek voltunk támogatni őket ebben a nehéz helyzetben. Úgy gondolom, hogy a Bobst China 4.0 névre hallgató stratégiai tervünk, amit két évvel ezelőtt vezettünk be tette lehetővé ezt. A vevőkkel kiépített szoros kapcsolatunk a garancia arra, hogy a legjobb minőséget tudjuk nyújtani bármilyen helyzetben. Ezek azok az értékek, amiket szem előtt tartva képesek voltunk helyt állni ebben a nehéz helyzetben is.”

 

www.bobst.com