Canon 6 új IF Design díjat ünnepel

A képalkotás terén világszerte vezető szerepet betöltő Canon hat termékét díjazta a nagy presztízsű iF International Forum Design GmbH.  

 

1953-as alapítása óta az iF Design Awards egyike a világszerte elismert díjaknak, amely kifejezetten az ipari formatervezés vívmányait értékeli. Idén 54 országból 7 kategóriában 6 402 jelölés közül választott a neves design szakértőkből álló zsűri.  A kategóriák: termék, csomagolás, kommunikáció, belső építészet, szakmai koncepció, szolgáltatás design (felhasználói élmény) és építészet.
A Canon ebben az évben már sorozatban 24. alkalommal ünnepelheti iF Design díj elnyerését és rögtön 6 termék esetében. Ez az elismerés is tovább ösztönzi a vállalatot arra, hogy termékei tervezését a legmagasabb szintű teljesítmény és design határozza meg.

 

A Canon Európában.
A Canon Inc. a világ egyik legismertebb és legkedveltebb márkája a képalkotó technológiák és szolgáltatások világában. A Canon Europe a világ120 országában van jelen, és hozzávetőlegesen 19 000 alkalmazottat foglalkoztat az EMEA régióban, mely a Canon globális bevételének közel harmadát adja minden évben.
Az 1937-ben alapított Canon már 80 éve vezető pozíciót tölt be a képek világában és folyamatosan arra ösztönözi az embereket, hogy újragondolják mi mindenre lehetnek képesek a képalkotáson keresztül. A Canon megoldásaival és termékeivel a felhasználók életét gazdagítja, legyen szó magán- vagy üzleti felhasználásról a kameráktól a nyomtatókon keresztül az üzleti tanácsadásig vagy orvosdiagnosztikai eszközökig. A cég mindennapi működését a Kyosei filozófia határozza meg, melynek lényege együtt dolgozni a közjóért.