drupa 2024 Regisztráció nyitva

drupa 2024 a kiállítói regisztráció elérhető

Már 32 országból regisztráltak a nyomtatási és csomagolási értéklánc neves szereplői.

 

Február óta regisztrálhatnak a vállalatok a drupa 2024-re, a világ vezető nyomdatechnikai szakvásárára, és már most nagyon pozitív tendencia rajzolódik ki. A teljes nyomtatási és csomagolási értéklánc neves szereplői és új belépői 32 országból már regisztráltak. 2024. május 28. és június 7. között kerül megrendezésre a drupa a németországi Düsseldorfban található vásárközpontban. A kiállítók még 2022. október 31-ig regisztrálhatnak online a www.drupa.com weboldalon.

 

"A jelenlegi regisztrációs szintek, a kiállítók visszajelzései a lenyűgöző standkoncepciókról, a tervezett termékbemutatók és a gépek élő bemutatói fokozzák az izgalmat a globális közösség körében, és nagyon optimisták vagyunk" - nyilatkozta Sabine Geldermann, a Messe Düsseldorf nyomtatási technológiákért felelős projektigazgatója. "Az iparág ismét bebizonyította kulcsfontosságú jelentőségét a széleskörű alkalmazásai révén oly sok vertikális piacon - különösen a válság idején."

 

A "We create the future" mottóval a drupa globális találkozási pontként szolgál, amely bemutatja a nyomdaipar és a csomagolóipar vízióit. Ez a kiadás kifejezetten a fenntarthatóság és a digitalizáció megatrendjeire, valamint ezen folyamatokra, termékekre, fenntartható üzleti modellekre és az iparág jövőjére gyakorolt hatására összpontosít.

 

A KURZ a drupa 2024 platina partnere

Miután a KURZ a virtual.drupa platina partnere volt, a vékonyfilmes technológiák világpiaci vezetője a drupa 2024 kizárólagos partnereként visszatérve bizonyítja erős elkötelezettségét. "A drupa a grafikai ipar számára a legjelentősebb szakvásár" - magyarázta Walter Kurz, a LEONHARD KURZ Stiftung & Co. KG. "Minden döntéshozó, innovátor, de a előremutató technológiák szolgáltatói és feldolgozói is itt találkoznak, bemutatják megoldásaikat és rácsodálkoznak az új trendekre - ezt a dátumot egyetlen piaci szereplő sem hagyhatja ki. Már nagyon várjuk, hogy 2024-ben is bemutathassuk innovatív megoldásainkat - mindenekelőtt a fenntarthatóságra összpontosítva."

 

Az exkluzív "Platinum Exhibitor" csomagok mellett (amelyek már elfogytak) korlátozott számban "Golden Exhibitor" és "Silver Exhibitor" csomagokat is kínálnak.

 

További információ: www.drupa.com.

 

Az előkészületek teljes gőzzel folynak

Bár a drupa kezdetéig még majdnem két év van hátra, a tervezés már javában zajlik. A világméretű marketingkezdeményezések, a különleges fórumok és a kapcsolatépítő események operatív tervezése már megkezdődött. Emellett a találkozási pontok és a drupa next age (dna) speciális fórumot szervező partnerek - az iparági újoncokat, fiatal tehetségeket, felfedező startupokat és a már befutott vállalkozásokat összekötő innovatív technológiai hajtóerő - már benyújtották koncepcionális elképzeléseiket és a kiállítói partnerek bevonását.

 

Fiatal tehetségek @ drupa

"A fiatal tehetségek és a "nyomtatás következő generációjának" támogatása különösen kedves a szívünknek, csakúgy, mint partnereinknek és ügyfeleinknek" - nyilatkozta Sabine Geldermann. "Ennek fényében a düsseldorfi Divat- és Design Akadémiával közösen egy lenyűgöző papírművészeti alkotást tervezünk a drupa 2024-re; más egyetemekkel, például a stuttgarti Médiaegyetemmel, valamint szakképző iskolákkal, például a dortmundi FHBK-val együttműködve előtérbe helyezzük ennek az iparágnak a fontosságát és varázsát a rendkívül vonzó munkakörökkel."

 

A Print Technology Global portfólió további eseményei

2022-ben a Messe Düsseldorf globális nyomdatechnológiai portfóliójának több nemzetközi szakvásárát is megrendezik:
Indoprint Jakartában (augusztus 31. - szeptember 3.),
PackPrintPlas Philippines Manilában (október 6. - 8.),
All in Print Sanghajban (október 11. - 15.)
PackPrint International és Corrutec Asia Bangkokban (október 19. - 22.).

 

További információ: https://www.drupa.com