drupa cube

Drupa Hírek: Inspiráció és innováció több mint 60 előadásban

Több, mint 60 előadás, panel beszélgetések és prezentációk. A drupa cube, a 2016-os drupa esemény és kongresszus központ a (6-os csarnok, D03 stand) a szakértelem, az innováció és az inspiráció központja is egyben. A nagy különbség a drupa cube és más ipari kongresszusok között az összpontosítás a látogatókra, legyen azok nyomdászok, nyomdatulajdonosok, vásárlók.

 

„Ha el szeretnéd sajátítani a nyomdaipar változásait, az egyenletes változás kezelése elengedhetetlen. Ez viszont csak akkor működik, ha egy multidiszciplináris megközelítést követünk és tovább látunk az orrunknál.” –mondja Sabine Geldermann, a drupa igazgatója, nyomatékosítva a drupa cube úttörő természetét. „A Medici csoport, ami a kreatív gondolkodás szinonimája, a megfelelő partner számunkra.”

 

Nagy örömmel jelentjük be, hogy Frans Johannsson, a Medici Csoport alapítója és vezérigazgatója 2 előadást is fog tartani: a nyitó előadást, az első vásárnapon, május 31-én és egy másodikat június 2-án (mindkettő 11 és 11:45 között lesz megtekinthető). A brit márka hivatal, a londoni FreemanXP volt megbízva a program stratégiája és a kreatív dizájn elkészítésével.

 

Az angol kocka program 5 nagy területre lett bontva a 11 vásárnap során: előadások, üzleti evolúció, technológia, innováció és C-Level. Az Innovation@the Intersection név alá tartozó 6 értekezletnek nagyon különleges a megközelítése. Ezeken az értekezleteken, olyan ágazat specifikus témákról lesz szó, mint például a ’Nagy formátum szerepe’, a ’Csomagolás szerepe a vásárló számára’ vagy a ’3D nyomtatás: a jövő vagy csak a nagyzolás?’.

 

A Medici csoport szakértői bemutatnak egy szélesebb látásmódot és megmutatják, hogy milyen egyszerűen lehet más iparágak innovatív megközelítéseit felhasználni a nyomdaiparban.

 

A C-Level gyűléseken főleg executive management tagoknak szól. Ezek a gyűlések rögtön a 4 előadás után kerülnek sorra és a céljuk az, hogy egy interaktív workshop keretein belül a résztvevők megoszthassák egymással tudásukat, ismereteiket. Minden előadó folyamatvezetőként fog részt venni. Részvétel csak meghívás esetén.

 

A W&V kreatív nap június 3-án (de. 10-től du. 3:45-ig) és a két félnapos OE-A (Organic and Printed Electronics Association – Organikus és nyomtatott elektronika társaság) konferencia június 2-án (du.2-től 4:30ig) és 7-én (de.11-től du. 2-ig) fogja zárni a drupa cube programját.

 

A teljes program elérhető a következő linken: www.drupa.com/drupa-cube

 

A drupa cube programjain a drupa látogatói számára ingyenes a részvétel (a napi jegy része, kivéve a kreatív napot). A kreatív nap célközönsége főként a reklám és kreatív ügynökségek, illetve a média.

 

Az érdeklődők 89 euróért tudnak regisztrálni június 2 –ig a www.wuv.de/creativeday2016 weboldalon, ahol a teljes program is megtalálható.