Mimaki UJV55-320

Drupa Hírek: Mimaki elismerése

Mimaki, a széles formátumú tintasugaras nyomtatók vezető gyártója megszerezte a mesterhármast az Európai Digitális Nyomda Társaság (EDP) díjátadóján, amit június 1-én tartottak a Drupán.

 

A Mimaki UJV55-320 a legjobb széles formátumú roll-to-roll nyomdagép címet nyerte el a 320 cm-ig terjedő kategóriában; a Mimaki UJF-7151 PLUS a legjobb különleges tárgy nyomdagép; a Mimaki TX300P pedig a legjobb textil roll-to-roll nyomdagép címet kapta, 100 négyzetméter/h kategóriában.

 

A díjakat Mike Horsten, a Mimaki EMEA marketing menedzsere vette át kiállításon megtartott ceremónián.

 

Kreatív elismerés„Már egy EDP díj elnyerése is megtiszteltetés – három viszont egy hatalmas elismerése a kemény munkának, kutatásaink kreativitásának és a fejlesztő csapatainknak. Mindez nem csak abban merül ki, hogy piac vezető megoldásokat találunk a megvalósításra, de felismerjük az új trendeket és segítjük ügyfeleinket, hogy a legtöbbet hozzák ki a saját lehetőségeikből.” – mondta Horsten.

 

„Az UJV55-320 egy tökéletes kiegészítés a már létező jel és kijelző grafika gyártói platformokhoz és egy megfizethető piaci lehetőség az új jellegű bevételi forrás után kutató folyamatok számára. A Mimaki UJF-7151 plusz a növekvő digitális, személyre szabott és lemez nélküli tintasugaras nyomdagépek keresletére válaszol, mivel gyorsan tudja biztosítani a high-mix és a kis mennyiségű nyomtatást is.

 

Mike Horsten hozzátette, „ A Mimaki TX300P-1800-al figyeltünk a textil termelés változásaira, analógról digitálisra és központosítottról elosztott termelésre. Már látjuk azt a napot a közeljövőben, mikor az ügyfeleink letölthetik vagy elkészíthetik a saját mintáinkat, ahelyett, hogy egy kereskedelmileg elérhető dizájnra legyenek lekorlátozva. A TX300P-1800 alkalmas a textil nyomtatás új, elosztott modelljére.