Elindult a jegyértékesítés - drupa 2024

Elindult a jegyértékesítés - drupa 2024

Megkezdődött a drupa 2024-re a jegyértékesítés. "Mi teremtjük a jövőt" címmel a drupa az iparág innovatív erejét állítja a középpontba, és meghatározó platformot biztosít a jövő technológiáinak. Számos szolgáltatás segíti a lehető legjobb tervezést a tökéletes vásárlátogatáshoz.

 

Tizenegy napon keresztül itt lesz látható minden, ami egy egész iparág jövőjét alakítja. 2024 május 28. és június 7. között a nagy érdeklődéssel várt drupa szakvásár a világjárvány okozta 8 éves szünet után végre ismét Düsseldorfban kerül megrendezésre. Jegyek már mostantól kaphatók a www.drupa.com. oldalon.

 

A drupán a látogatók megtanulhatják, hogyan tehetik még sikeresebbé jelenlegi üzletüket, és hogyan biztosíthatják versenyelőnyüket. A nyomdaipar és a csomagolóipar a digitális innovációk, a fenntarthatósági törekvések és a változó fogyasztói trendek által vezérelt folyamatos változáson megy keresztül. Ennek fényében a drupa 2024 nélkülözhetetlen és egyedülálló platformot kínál e dinamizmus kihasználásához és a jövőorientált növekedés irányának kijelöléséhez.

 

Már 47 ország kulcsfontosságú szereplői regisztráltak. Ismét különösen jól képviseltetik magukat az európai beszállítók, elsősorban Németország, Olaszország, Nagy-Britannia, a Benelux államok, Spanyolország és Svájc, de Japán, az USA, Törökország, India és Kína is. A düsseldorfi kiállítási központban várhatóan 1400 kiállító mutatkozik be. A szakmai világ meglepő és lenyűgöző megjelenésekre és termékbemutatókra számíthat, különösen a teljes értéklánc globális kulcsszereplőitől.

 

Információk a kéznél a kiállítói és termékadatbázis segítségével

A kiállítókról, újdonságaikról és a vásár előtti időpontegyeztetési lehetőségekről az új drupa Exhibitor and Product Database. segítségével kap áttekintést. A kényelmes termékkategorizálás, a modern és egységes design, valamint a tartalom személyes érdeklődési kör szerinti szűrésének lehetősége lehetővé teszi a látogatók számára, hogy már a vásár kezdete előtt átfogó áttekintést kapjanak. És mivel gyorsan felvehetik a kapcsolatot, ez a vásártervezést is megkönnyíti. A kiállítói és termékadatbázis mostantól él, és folyamatosan frissül új információkkal és termékekkel. A látogatás előkészítésének másik értékes eszköze az Interactive Hall Plan..

 

MyOrganizer, az ideális társ

Érdekes termékek, személyes ajánlások és saját találkozói útvonalterv: a MyOrganizer funkció segítségével máris néhány lépésben elkészítheti személyes "útitervét" a kiállítási csarnokokban. A MyOrganizer a jegyáruházban történő regisztrációt követően személyes bejelentkezéssel vagy regisztráció nélkül is használható. A bejelentkezés kényelmesen használható különböző eszközökön (okostelefon, PC) hosszabb időn keresztül. Az egyszer már összeállított lista minden egyes alkalommal, amikor azt előhívják, módosítható vagy kiegészíthető.

 

Tökéletesen felkészülve az utazásra

A nyomtatási technológiák világvezető szakvásárára azt javasoljuk, hogy már idejekorán kezdje el az utazás tervezését. Aki még szállást keres, annak javasoljuk, hogy vegye igénybe a BCD Travel Solutions szolgáltatásait. A Messe Düsseldorf régi partnereként ők tudják a legjobban megmondani, hogy milyen düsseldorfi és környékbeli szállodák állnak rendelkezésre a drupa ideje alatt, és segíteni tudnak a foglalási igényeket illetően.  A nemzetközi látogatók a Messe Düsseldorf külföldi képviseleteinek hálózatához fordulhatnak segítségért.

A drupa weboldalán Travel tippek is találhatók. Itt talál információkat a Deutsche Bahn német vasúttársaság által kínált kedvezményes rendezvényjegyről vagy a "Düsseldorf-Ticket"-ről a város helyi tömegközlekedéséhez. 

 

Jegyek és árak

A drupa 2024-re szóló jegyek már kaphatók a www.drupa.com oldalon található jegyértékesítőben. Itt minden részletet megtalál a különböző jegytípusokról és árakról. Az online jegyvásárlás a kedvezőbb árak miatt és a helyszíni várakozási idő elkerülése érdekében ajánlott.

 

A PRINT & DIGITAL CONVENTION és a Fachverband Medienproduktion együttműködésével megvalósuló izgalmas Guided Tour-okra is kaphatók jegyek. A programban a kiállítási csarnokokban olyan aktuális témákban tartanak túrákat, mint az interaktív nyomtatás, a digitális nyomtatás befejezése, a nagysebességű tintasugaras nyomtatás, valamint a címkék és címkék. A részvétel különböző napokon és időpontokban lehetséges.

 

A drupáról:

A megatrendek, a fenntarthatóság és a digitalizáció égisze alatt a nemzetközi nyomtatási és csomagolási ágazat a drupán találkozik 2024. május 28. és június 7. között. A világ vezető nyomtatási technológiai szakvására az inspiráció, az innováció, a magas szintű tudásátadás és az intenzív kapcsolatépítés szinonimája. Itt találkoznak az iparág nemzetközi vezető döntéshozói és cserélnek eszmét az aktuális technológiai trendekről és úttörő fejlesztésekről.

 

www.drupa.com