FESPA segítség az újra indulásban

Kedves Nyomdászok, Reklámkészítők, Stúdiók, Dekorosok és mindenki, aki a nyomtatott vizuális kultúrához hozzájárul munkájával!

 

Sokunknak megáll az élet: visszamondott és elmaradt megrendelések, otthon maradó munkatársak. Mindannyian várjuk a káosz végét, szeretnénk visszatérni a régi kerékvágásba. Hogy mikor, azt nem tudni, de minden válságot egy fellendülés követ.

 

Ami már most látszik: a tengerentúli szállítások álltak le legelőször, és a vírus körüli korlátozás továbbra is ellátási nehézségeket okoz. Seregnyi termelés és szolgáltatás fog visszakeveredni Európába: a rövidebb reakcióidő, a szállítási útvonal és az átfutási idő biztonságának vitathatatlan előnyével az esetleg kedvezőbb árral szemben.

 

Amire nincs mindig lehetőség és energia a normális üzletmenetben, ez az idő alkalmas a saját marketing áttekintésére: minták, árlisták, dekoráció, szóróanyagok, névjegykártyák stb. frissítésére. Különösen igaz ez az online jelenlét megerősítésére, hiszen az akár otthonról is elvégezhető. Előbb-utóbb újra indul minden, fontos, hogy megrendelők azonnal megtaláljanak.

 

Ebben szeretnénk most segíteni nektek.

 

Fespa.hu weboldalunkon található egy cég és szolgáltatás kereső, ahol leendő megrendelőitek tudnak válogatni a nyomdai kivitelezők között tevékenységi körre és földrajzi elhelyezkedésre szűrve.
Erre a felületre most a tagjaink mellett MINDENKINEK ingyenessé tettük a regisztrációt és a használatot az év végéig. A regisztrációhoz tartozik egy mini weboldal is, amit akár sajátként is tudok használni. Onnan linkeket tudtok beállítani a saját, bejáratott weboldalaitokhoz.

 

A kereső működése könnyen átlátható, megérthető: https://fespa.hu/nyomdaszkereso/

 

Szeretnénk kérni titeket, hogy a regisztrációt és az adatok feltöltését ne húzzátok sokáig, mert április közepén egy Adwords kampányt fogunk elindítani, ezzel generálunk forgalmat.

 

A regisztrációhoz küldj nekünk egy e-mailt az info@fespa.hu címre és küldjük a további részleteket.

 

Üdvözlettel, Klement Péter MSZSZ titkár