GMUND AWARD 2023

GMUND AWARD 2023

Bárki részt vehet, aki Gmund-papírra nyomtat vagy nyomtatott valamit. Tervezők, ügynökségek, márkák, fotósok, diákok, kiadók, ... A formátum és a nyomtatási technika szabadon választható. Tegye híressé munkáját!

 

A tegernsee-i papírgyártó a "print is the focus" mottóval nyolcadik alkalommal keresi a Gmund-papírból készült kiemelkedő nyomtatási és dizájn darabokat.

 

A versenyen nyomdák,  kiadók, tervezők, ügynökségek, márkák és művészek vehetnek részt a világ minden tájáról. A részvétel ingyenes.

 

Az innovatív és technikailag tökéletes nyomtatási projektek, amelyek jól néznek ki és sikeresen teljesítették "reklámfeladatukat", a legjobb eséllyel pályázhatnak az áhított díjra. A Green Innovation különdíj a különösen ötletes zöld ötleteket és zöld projekteket várja.

 

Csak olyan projekteket értékelnek, amelyek Gmund papírból készültek, és nem tartalmaznak más típusú papírt. Kivételt képez a "Könyv" kategória, ahol a könyvtömb más anyagból is készülhet, feltéve, hogy az nem befolyásolja jelentősen a mű tervezését és kreativitását.

https://www.gmundaward.com/en