Heidelberg bővíti a kínai gyárban készült nyomdagépek értékesítését

Heidelberg tovább bővíti a kínai gyárban készült nyomdagépek értékesítését

Heidelberg bejelentette, hogy több európai vásárló fektetett be a kínai gyártóüzem készült nyomdagépbe, a gyárból érkező exportrendelések az eddigi eladások képest 19% -al nőttek.

 

A sanghaji gyárat 2005-ben alapították Minden szabványos méretben gyárt gépeket, legnépszerűbb termékei a Speedmaster CD 102 és Speedmaster CS 92 modellek a kereskedelmi nyomtatáshoz és csomagoláshoz készülnek.

 

Heidelberg szerint most már több mint 40 országba exportált nyomdagépet Kínából. Habár a legtöbb megrendelés más ázsiai piacokról érkezett, nyomdagépeket Közép- és Dél-Amerikába, valamint Németországban, Franciaországban, Olaszországban és Svájcban lévő ügyfeleknek is szállított, bár az Egyesült Királyságba még nem igazolták az eladásokat.

 

Rainer Hundsdörfer vezérigazgató sikertörténetként jellemezte „nemcsak a kínai piac, hanem egyre inkább a világ többi része szempontjából”.

 

„Az összes gyártott Heidelberg nyomdagép körülbelül egyharmada már ebből az üzemből származik. Az ázsiai piacok koronavírus-járvány utáni gyors gazdasági fellendülését követően a nyomtatási igények növekedése stratégiai előnynek bizonyultak a válság leküzdésében "- mondta.

 

"Ennek eredményeként egyre inkább képesek vagyunk megvalósítani a növekedési lehetőségeket ezekben a régiókban."

 

Az elmúlt év végén a Heidelberg kibővítette kapcsolatait a fő részvényes, a kínai print és postprint gépgyártó Masterwork Group céggel. Az új megállapodás magában foglalja a Masterwork alkatrészek gyártását a Heidelberg számára a Peking melletti Tianjin-i gyárban.