Júniusban nyílik meg a Manroland Kína Nyomtatástechnológiai Központja

Júniusban nyílik meg a Manroland Kína Nyomtatástechnológiai Központja

A befektetés a Manroland Sheetfed ügyfelei iránti elkötelezettségét mutatja

 

Az ügyfelei folyamatos sikere iránti elkötelezettség demonstrálására a Manroland China befektetett Ázsia első Nyomtatástechnológiai Központjába, amely ebben a hónapban nyílik meg Shenzhenben.

 

A nyomdaipar „kompetenciaközpontjaként” a Manroland Print Technology Centerek Európában és Amerikában jelentős hozzáadott értéket képviselnek a nyomdaiiparban, összehozva a vállalatokat és szervezeteket, hogy hálózatba kapcsolódva megosszák a legjobb gyakorlatokat, megtekintsék az aktuális  nyomdai gépsorok bemutatóit a kereskedelmi nyomtatványok, a hajtogatott kartontermékek és címkenyomtatás területén egyaránt. 

 

Az egyes nyomdaipari cégeket arra biztatjuk, hogy saját nyomtatási munkáikat hozzák el a PTC-hez  és saját bőrükön tapasztalják meg, hogyan javíthatják a Manroland zöld megoldásai saját vállalkozásuk sikerét és fenntarthatóságát.

 

A bemutatók és képzések lehetnek nyitott rendezvények, meghatározott nyomdászcsoportok számára vagy egyénileg is összeállíthatók egy adott ügyfél igényeinek kielégítésére.

 

 

A Manroland PTC-k másik jelentős előnye, hogy a potenciális vásárlóknak azt a bizalmat és biztonságot nyújtják, amelyre szükségük van, mielőtt jelentős beruházást hajtanak végre az új technológiába.

 

Raphael Penuela, a Manroland Sheetfed Global vezérigazgatója az új megnyitóval kapcsolatban a következőket mondta:

„Több mint 40 leányvállalat és tudásközpont Európában, Amerikában és Ázsiában tanúskodik arról, hogy mennyire fontosnak tartjuk ügyfeleink és a nyomdaipar támogatását, mivel az feltartóztathatatlanul halad az új kihívások, magabiztos megoldások felé. Gratulálok a Manroland China csapatunknak és biztos vagyok benne, hogy az új Nyomtatástechnológiai Központ kulcsszerepet fog játszani a régió nyomdaiparának jövőbeni növekedésében.”

 

A Manroland Sheetfed-ről:
A Manroland Sheetfed a világ egyik vezető ofszet nyomógép- valamint ahhoz kapcsolódó kiegészítő technológiák gyártója. 1871-ben alapították, így az egyik legrégebben fennálló nyomógépgyártó a világon. A cég saját leányvállalatokkal rendelkezik több mint 40 országban.
A Manroland név a világ nyomdászai számára a kiváló minőség és megbízhatóság szinonimája. A Manroland Sheetfed a magánkézben lévő Langley Holdings plc brit mérnöki csoport tulajdona.