imagePROGRAF PRO-4000

Kiváló képminőség professzionális felhasználók számára

A Canon bejelentette az imagePROGRAF PRO nagy formátumú professzionális tintasugaras nyomtatócsalád új modelljeit.

Az új imagePROGRAF PRO-2000 és az imagePROGRAF PRO-4000 lenyűgöző képminőséget garantál professzionális fotósok munkáinak, illetve egyéb digitális alkotások nyomtatásához.

Az új imagePROGRAF PRO-4000S és az imagePROGRAF PRO-6000S pedig a nagy volumenű megrendeléseket teljesítő nyomdákban biztosítja a fotóminőségű nyomatokat, plakátokon molinókon, vagy akár vásznon.

 

A 12 színnel dolgozó, és két méretben (24” és 44”) kapható PRO-2000 és PRO-4000 lehetővé teszi a Canon EOS fényképezőgépekkel készített éles és részletgazdag fényképek tökéletes reprodukálását. A Canon egyedi input-output technológiájának és a Crystal-fidelity funkciónak köszönhetően a fotók kinyomtatás után ugyanolyan élethűek lesznek, mint amikor elkészítettük őket. Az EOS sorozathoz való kötődést mutatja a fekete készüléken végigvonuló piros csík is. A nemrég kifejlesztett LUCIA PRO pigment tinta még tökéletesebb minőséget nyújt, míg az átlátszó Chroma Optimiser tintának köszönhetően pedig még tovább javul a nyomat minősége fényes felületű papíron.

 

Mathew Faulkner, a Canon Europe Széles Formátumú Megoldások Részlegének Európai Marketingvezetője elmondta: “a Canonnál tisztában vagyunk vele, hogy milyen fontosak a finom részletek és a precíz színkezelés a professzionális felhasználók számára. Ma már a középkategóriás fényképezőgépekkel is nagyon nagy felbontású képeket lehet készíteni, és a mai képszerkesztő szoftverek képességeit is figyelembe véve a nyomatnak igen pontosnak és színkonzisztensnek kell lennie. Az új PRO-2000 és PRO-4000 modellek hatékony technológiája nem csak elképesztő képreprodukciót tesz lehetővé, de a kis helyigény miatt ideális választás bármely iroda, stúdió vagy tervezőrészleg számára.”

 

Verhetetlen hatékonyság a nyomdai szolgáltatók számára

 

A két méretben (44” és 60”), sokrétű csatlakoztathatósággal és Wi-Fi funkcióval elérhető PRO-4000S és PRO-6000S olyan ergonomikus és kompakt kialakítással büszkélkedik, amely ideálissá teszi a készülékeket az idő- és helyhiánnyal küszködő nyomdák számára. Az L-COA PRO motor könnyedén dolgozza fel a nagy felbontású képeket és adatok sokaságát, így plakátminőségű nyomatok előállítására képes a jelenlegi imagePROGRAF 8 színes modellek sebességének kétszeresével.

 

 

A Canon egyedi duplagörgős technológiája biztosítja a folyamatos lapadagolást és az elkészült nyomatok kivételét. A sorozat tökéletesítésében komoly szerepet játszott az új, precíziós, gyors és folyamatos nyomtatást biztosító 1,28”-os szélességű nyomtatófej és a nagy kapacitású tintatartály.

 

Az új imagePROGRAF sorozat 2016 közepétől lesz kapható Európa szerte. Ha szeretné megtekinteni az imagePROGRAF PRO sorozatot működés közben, akkor látogassa meg a Canont a FESPA Digital 2016 nevű kiállításon március 8. és 11. között az F100-F120 standnál.

 

A Canon Europe-ról

Az 1937-ben alapított Canon Inc. a világ 116 országában van jelen. Az EMEA-térségben hozzávetőlegesen 18 000 alkalmazottat foglalkoztatunk 20 országban működő telephelyeinken. 2014-ben a Canon EMEA nettó értékesítése a Canon globális értékesítési bevételeinek 29,3%-át (1090 milliárd jen) tette ki. A magyarországi leányvállalat, a több mint 150 fős Canon Hungária Kft. 1994. óta működik Magyarországon.

A Canon fejlesztéseinek elsődleges célja, hogy felhasználóink magán- és üzleti életét gazdagítsuk képalkotási megoldásaink révén. A Canon kínálatában megtalálhatóak az amatőr és hivatásos fotósokat célzó fényképezőgépek és megoldások, ide sorolva a televíziós műsorgyártáshoz és -szóráshoz alkalmas kamerákat és objektíveket is; a kézi videokamerák és a projektorok; a menedzselt nyomtatási szolgáltatások; az üzleti folyamatok kiszervezése, illetve menedzselése; a hálózati videokamerák és –megoldások; a képtárolási megoldások; a nyomtatók, lapolvasók és többfunkciós eszközök; a nagy formátumú nyomtatók, kereskedelmi célú nyomtatók és digitális nyomdagépek a hivatásos nyomdaipari vállalkozások számára; az orvosi képalkotó berendezések és megoldások.

A cég mindennapi működését a Kyosei filozófia határozza meg, mely szerint a közjó érdekében kell egymással összefogva élnünk és dolgoznunk. A fenntarthatóságra vonatkozó megközelítésünk kulcsfontosságú eleme a stakeholderek, ügyfelek és alkalmazottak iránti elkötelezettségünknek Ezt támasztja alá az is, hogy a Canon megszerezte a globális ISO 14001 minősítést.