Koenig & Bauer: bővíti a ügyfélközpontját

Koenig & Bauer: bővíti a ügyfélközpontját

A würzburgi Customer Technology Centre (CTC) egy újabb bemutatóval várja a látogatókat amelyben látható a RotaJET digitális nyomdagép. Áprilistól elérhető lesz az Evo XD 8 flexogép, amely bemutatja a rugalmas csomagolások nyomtatását az érdeklődő ügyfeleknek.

 

Christoph Müller, a Koenig & Bauer igazgatótanácsának tagja elmondta: "Ezzel az új nyomdagéppel mostantól képesek vagyunk egyéni és ügyfélspecifikus nyomtatási bemutatókat szervezni ügyfeleink számára itt, Würzburgban - akár virtuálisan, akár személyesen."

 

Az Evo XD 8, amelyet a cég központjába telepítenek, egy rendkívül automatizált és teljes funkcionalitású CI flexo gép, belső forgatással és inline vágórendszerrel a visszatekercselő előtt. 1270 mm nyomtatási szélességet biztosít, és eléri az 500 m / perc gyártási sebességet. Vízbázisú festékekkel különféle műanyag fóliák és papírok nyomtathatók 150 g / m²-ig. A következetes automatizálás, a robusztus és ergonomikus kialakítással párosulva a kivételes teljesítmény kulcsa mind a minőség, mind a termelékenység szempontjából.

 

 

"Az Evo XD bemutató gépével Európa szívében a Koenig & Bauer hangsúlyozza ambícióit a folyamatosan növekvő flexo piacon" - mondja Luigi Magliocchi, a Koenig & Bauer Flexotecnica vezérigazgatója.

 

Evo XD a kiváló minőségű nyomtatási feladatok rugalmas kezeléséhez
A sikeres Evo XD sorozat CI flexo nyomdagép alkalmas oldószeres és / vagy vizes festékekkel történő nyomtatásra többféle hordozón, például műanyag fóliákon, nagyon vékony és érzékeny „lélegző” LDPE vagy laminált anyagokon, valamint papírokon. Végső rugalmasságot kínál a legváltozatosabb csomagolási alkalmazásokhoz, és különösen hatékony szárító rendszereket tartalmaz. A nyomdagép a jelenlegi Evo sorozat moduljait használja, és gyors munkaváltásra, alacsony selejtkezelésre és magas termelékenységre tervezték rövid és közepes futás mellett is.

 

Az automatikus nyomatbeállítás a PrintTronic, a rendkívül hatékony „Speedy Clean” mosási funkció és az integrált 100% -os képellenőrző rendszer mellett a SmartRegister funkció biztosítja a gyártás gyors elindítását és a folyamatos minőségellenőrzést.

 

http://www.koenig-bauer.com/