Küldje be tervét a 2022-es Csomagolási Innovációs Díjra

Küldje be tervét a 2022-es Csomagolási Innovációs Díjra

A több mint 30 évvel ezelőtt indított Packaging Innovation Awards az  európai csomagolóipar legjobb, leginnovatívabb formaterveit díjazza. A korábbi győztesek újradefiniálták a kategóriákat és megkérdőjelezték a status quo-t. Ez a hagyomány folytatódik, amikor majd 2022 novemberében kihirdetik a győzteseket.

 

Ismét eljött az idő, hogy meghatározzuk a világ leginnovatívabb csomagolásait! A 2022-es Csomagolási Innovációs Díj nevezési időszaka már megnyílt a www.dow.com/packagingawards oldalon.

 

Az évtizedes örökségre építve az idei díjak az úttörő műszaki szakértelmet, a kiváló felhasználói élményt és a fenntartható csomagolás terén elért eredményeket emelik ki.

 

A 2021-es díjra 189 pályázat érkezett a világ minden tájáról. A kategóriájában legjobbnak ítélt Diamond Award győztese, az OF Packaging Brookfarm számára készített magas barrierű álló tasakja egy erős, védő csomagolást biztosít a müzli számára, amely üresen hengerré göngyölhető, így készen áll az újrahasznosításra. Tudjon meg többet erről és a többi nyertesről itt.

 

"Két olyan év után vagyunk, amikor alapvető változás történt abban, hogy az emberek hogyan érintkeznek a csomagolással, és mit várnak el a márkáktól és a kiskereskedőktől" - mondta David Luttenberger, a Mintel Group Ltd. globális csomagolási igazgatója, aki immár tizedik éve tölti be a zsűri szerepét. "Újra és újra azt látjuk, hogy a csomagolási szakemberek olyan kreativitással és előrelátással felelnek meg ennek a kihívásnak, amely még ennyi év után is mindig meglep."

 

A Packaging Innovation Awards az iparág legrégebben működő, független bírálók által kiírt díjprogramja. A Dow, mint címszponzor, független zsűritagokból álló nemzetközi zsűrit állít össze, hogy valóban globális perspektívát nyújtson a tervezés, a mérnöki munka, a kiskereskedelem, az e-kereskedelem, a feldolgozóipar és a tudományos élet területén.

 

A versenyre való nevezés ingyenes, és a pályázóknak nem kötelező a Dow anyagokat használniuk termékeikben. Minden pályázatnak olyan kereskedelmi terméknek kell lennie, amely több mint hat hónapja van forgalomban. A pályázat benyújtásának határideje 2022. augusztus 30.

 

www.dow.com