Már csak pár nap és indul a virtuális Drupa

2021. április 20–23. között a nyomtatási és csomagolási ipar a virtual.drupa eseménen találkozik, amely három kiemelt területének a „Konferencia-hely”, a „Networking Plaza” és a „Kiállítási tér”, célja hogy elősegítse az szakmai ismeretek átadását a hálózatépítést és azüzleti életet. A kiállítótéren megtalálható lesz a nyomdaipari és csomagolóipar teljes értékláncának változatos technológiái és alkalmazásai, átfogó áttekintést fog nyújtani a látogatóknak a kiállító vállalatok termékportfólióiról és újításairól.
Ezenkívül a magyarázó videók és az élő webes előadások további részleteket és információkat nyújtanak a kiállított termékekről és szolgáltatásokról.

 

Keresse meg a megfelelő kiállítókat és termékeket
A látogatók a kiállítási térben található navigáció segítségével gyorsan megtalálhatják a kiállítókat. A cégnév közvetlen beírása mellett a keresés lehetséges termékkategóriára vagy ország szerint is szűrhető, hogy pontos és releváns választékot kapjon. Az egyedi kiállítói profil információkat nyújt a vállalatról, a kapcsolattartókról, a termékekről, a szolgáltatásokról, az újításokról és a prezentációs formátumokról. Ezen a ponton közvetlenül kapcsolatba tud lépni a kiállítóval digitális névjegykártya útján.

 

 

Betekintés és interakció az élő webes előadásokban
A kiállítóknak lehetőségük van interakcióba lépni a közösséggel az élő webes előadások során, és a releváns tartalmakon bemutatni a programjukat a széles közönség számára. A látogatók naprakész áttekintést kaphatnak az eseményadatbázisban szereplő prezentációiról, ahol például eseményhelyek vagy témák szerint szűrhetnek. Izgalmas tartalomra lehet számítani, mint például a digitális nyomtatási alkalmazások és az automatizált munkafolyamatok lehetőségei, a flexo és tintasugaras nyomtatással kapcsolatos újítások, valamint a fenntartható csomagolási megoldások.
Ehhez a virtual.drupa Event Partners is nagyban hozzájárul: Leonhard Kurz, DuPont de Nemours, efi, Kodak, Komori, BlueCrest, CloudLab, Fujifilm, Hybrid Software, Koenig & Bauer, Mimaki, OQChemicals és Xeikon. Minden élő webes előadás később igény szerint elérhető lesz egy videotárban, hogy a tartalom hozzáférhető legyen azoknak a látogatóknak, akik az időbeli különbségek miatt nem tudnak élőben részt venni.

 

A kiállítók átfogó betekintést nyújtanak az iparral kapcsolatos témákban
A látogatóknak már lehetőségük van megnézni a jelenlegi kiállítói profilokat, és eligazodni a virtual.drupa webhelyen. A vállalatok együtt képviselik az ipar sokszínűségét az online bemutatótermekben és a webes foglalkozásokon.

 

„A DuPont bemutatja a legújabb újításokat a Cyrel® Solutions flexográfiai rendszerek és az Artistri® digitális festékek számára textil és ipari alkalmazásokhoz, az online bemutatóteremben és az interaktív élő webes előadások során. „

 

"A Fujifilm új innovatív termékeket mutat be mind a hagyományos, mind a digitális munkafolyamatokban" - árulta el Hiroaki Shimosaka, a grafikus rendszerek üzleti divíziójának vezérigazgatója.  „Ezenkívül innovatív termékeinkkel megmutatjuk elkötelezettségünket a grafikai ipar iránt és bebizonyítjuk, hogy ügyfeleink számára hosszú távú partner vagyunk.”

 

Filip Weymans, a Xeikon marketingért felelős alelnöke így nyilatkozott: „Főleg olyan alkalmazásokat mutatunk be, amelyek digitális nyomtatásgyártással járnak - nem csak a digitális nyomtatásra, hanem a gyártási folyamatba illeszkedő megoldásokra, amelyek sok más lépésben összekapcsolhatók a gyártási folyamatokkal.

 

A virtual.drupa résztvevői folyamatos betekintést kapnak a kiállítók fejlődéséről és a bemutatásra váró programjaikról. A rendezvényen jelenleg 30 ország 170 kiállítója és 13 virtuális drupa rendezvénypartnere elérhetők a platina, arany és ezüst kategóriákban.

 

Regisztráció
A további virtual.drupa programokhoz ingyenes regisztráció szükséges a https://virtual.drupa.com/en/Registration címen