Ne mulassza el a Mimaki Virtuális Print Fesztiválját!

Március 24 és április 24 között zajlik a Mimaki Virtuális Print Fesztiválja, melynek keretében új termékeket és interaktív élményeket ismerhetnek meg az érdeklődők – mindezt otthonunk kényelméből! Tekintse meg a rendezvénysorozat legfontosabb programjait itt:


HETI VIDEO TÚRA
Hetente megújuló bemutatótermi video túra, melyből megismerheti a Mimaki legújabb nyomtatási technológiáit. Ezen a héten olyan túrára invitáljuk, melyből megtudhatja, miként adhat újabb dimenziót jelenlegi nyomdai tevékenységéhez. Az új video túra során megismerheti a Mimaki 3D nyomtatóválasztékát, benne a most bemutatott, nagyméretű 3D nyomtatót, amely kiválóan alkalmas sign termékek nyomtatására!

 


 

FANTASZTIKUS FESZTIVÁLI KEDVEZMÉNYEK

Itt a lehetőség, hogy akár 15.000 Eurót spóroljon a Mimaki sign grafikai és UV nyomtatóinak árából. Élvezze ezen akciók előnyeit, mert csak limitált ideig érhetők el!

Nézze meg itt az elérhető akciókat.


TERMÉKBEMUTATÓK

Az elmúlt néhány hónap során a Mimaki számos új nyomtatót mutatott be, közöttük az új, nagy méretű 3D nyomtatót, egy hibrid textilnyomtatót, és három további termelő gépet! Szeretne többet megtudni ezekről a termékekről?

Tekintse meg legújabb termékeinket itt.


INSPIRÁLÓ WEBINÁRIUMOK

Két értékes partnerünkkel együttműködésben, ingyenes webinárium előadások keretében két héten át új nyomtatási lehetőségeket mutatunk be. A regisztráció mostantól elérhető és ingyenes – de az elérhető helyek száma limitált, érdemes tehát gyorsnak lennie!

INSPIRÁLÓ WEBINÁRIUM - TROTEC.

INSPIRÁLÓ WEBINÁRIUM - FESPA.


IGÉNYELJEN MINTA KÉSZLETET

Szeretné első kézből, termékminta formájában megismerni új technológiai fejlesztéseink képességeit? Most személyesen ismerheti meg válogatott Mimaki nyomtatóinkkal készült termékmintáinkat. Egyszerűen töltse ki adatait, és mi szállítjuk önnek a termékeket!

Töltse ki a kérdőívet termékminták igényléséhez!


NYEREMÉNYJÁTÉK

Váltsa valóra nyomtatási álmát új közösségi média játékunk keretében. Látogasson el Facebook vagy Instagram oldalunkra és mondja el, mit nyomtassunk ki önnek – és lehetséges, hogy mi valóra váltjuk kívánságát!


VIRTUÁLIS KÁVÉSZÜNETEK

Kávézzon kettesben egy Mimaki szakértővel, aki részletes, az ön személyére szabott betekintést nyújt önnek a Mimaki technológiáiba, vagy megvitathatja vele az ön egyéni üzleti igényeit.

VIRTUÁLIS KÁVÉSZÜNETEK.


ÉLŐ CHAT

Vegyen részt élő chat szekcióinkon, ahol technikai, értékesítési, alkalmazási és termékszakértőink várják, hogy megválaszolhassák kérdéseit!

ÉLŐ CHAT

 

https://www.mimakieurope.com/virtual-print-festival/